Word een allround topmedewerker in de melkveehouderij

Toptrainers Bert, Harm en Henk vinden het een uitdaging om van jou een allround topmedewerker in de melkveehouderij te maken. Zij leren je hiervoor de speciale kneepjes van het boerenvak door in de kortst mogelijke tijd al hun specialistische kennis en vaardigheden aan jou over te dragen. Tijdens deze training ga je de diepte in. Eerst leer je de theorie en aansluitend ga je dit in de praktijk toepassen. Behaal je alle 7 certificaten? Dan ontvang je het certificaat TOP-medewerker in de melkveehouderij. Je kunt jezelf dan zien als een echte allround medewerker die nergens meer voor hoeft weg te lopen dankzij de praktische kennis en ervaring van de TOP-training. Daarmee betaalt deze opleiding zich elke dag terug in de praktijk van de melkveehouderij.

Ben jij werkzaam in de melkveehouderij? Of wil je daar aan de slag? Ben je in het bezit van het diploma van de 2 of 3-jarige melkveehouderij? Of heb je een gelijkwaardige opleiding of praktijkervaring opgedaan? En wil jij praktisch alle handelingen die voorkomen op een melkveehouderij zelfstandig kunnen uitvoeren? Dan is de training TOP-medewerker Melkveehouderij echt top voor jou.

Diverse locaties in Noord-, Midden- en Zuid-Nederland

Kosten: 6.900,00 excl BTW

Klik hier om naar de website van de aanbieder te gaan

 • E-mailadres: info@dairytrainingcentre.com
 • Telefoonnummer: 088-2353600

 • Categorie: Cursus

 • Onderwerp: Overig

 • Aanbieder: Dairy Training Centre

  Wil jij op een praktische manier je kennis vergroten? Om duurzamer, diervriendelijker, efficiënter, gespecialiseerder of winstgevender te boeren? Dairy Training Centre (DTC) is hét (inter)nationale trainingscentrum voor de melkveehouder en melkverwerker.

  Hun hoogwaardige trainingen worden op verschillende locaties in Nederland en daarbuiten gegeven. Want zij houden rekening met jouw agenda. Zij maken ook gebruik van de praktijktrainingsfaciliteiten van hun professionele partners in de zuivelketen. Hun trainers zijn erop gericht om hun jarenlange vakkennis aan jou door te geven. Zodat jij wat je vandaag geleerd hebt, morgen al in de praktijk kunt brengen.

 • Duur: 40 dagen
 • Adres: Sanjesreed 4, 9062 EK Oentsjerk, Nederland