Wil je dat jouw BHV-medewerker(s) weer volledig ‘bij zijn’ wat betreft kennis en vaardigheden om hulp te bieden bij een ongeval of calamiteit? Volledig op locatie of in combinatie met online. Je regelt het met Stigas. 

Je bent in het bezit van een BHV-certificaat en deze is toe aan een update. Daarvoor bieden wij een BHV-herhalingscursus van één dagdeel aan. Je kan kiezen uit de volgende onderwerpen per dagdeel:

 • Dagdeel 1: Levensreddende handelingen, inclusief AED
  In dit onderdeel wordt de theorie met praktijkoefeningen afgewisseld. Naast de gebruikelijke instructie verbandleer word je opgeleid tot gecertificeerd gebruiker van de AED. Met een oefen-AED ga je aan de slag met mogelijke praktijksituaties.
 • Dagdeel 2: Onderdeel brand en ontruiming
  Op een interactieve manier worden de deelnemers door de theorie geleid. Vervolgens brengt de deelnemer in diverse scenario’s en op een realistische wijze het geleerde in de praktijk. Tijdens de buitenoefeningen worden echte branden geblust en worden praktijksituaties nagebootst.

Je kan eventueel ook kiezen voor een cursus van een hele dag waarbij beide onderwerpen worden behandeld.

Trainers

De cursus wordt gegeven door onze ervaren BHV-trainers. Zij komen dagelijks op agrarische bedrijven en kennen de risico’s waarmee je geconfronteerd wordt op jouw bedrijf. Deze kennis wordt actief ingebracht in deze cursus.

Voor wie?

De cursus wordt bij voorkeur aan groepen aangeboden tot maximaal 12 personen. Hierbij kan je denken aan je eigen medewerkers. Het is ook mogelijk dat meerdere ondernemers samen, je studieclub of brancheorganisatie het initiatief neemt.

Individueel aanmelden is ook mogelijk, er zal dan naar een groep binnen jouw regio gezocht worden.

Klik hier om naar de website van de aanbieder te gaan

 • E-mailadres: info@stigas.nl
 • Telefoonnummer: 085-0440700

 • Categorie: Cursus

 • Onderwerp: Veilig werken

 • Aanbieder: Stigas

  Stigas helpt ondernemers en werknemers om veilig, gezond en vitaal te werken. Gezonde medewerkers zorgen voor gezonde bedrijven. En gezonde bedrijven maken een gezonde sector.

  Met een gemotiveerd en gespecialiseerd team, met brede kennis van de agrarische en groene sector, helpen zij jou aan een gezond bedrijf.

 • Duur: 4 uur
 • Adres: Nederland