Bij PPP-Agro Advies is de melkveehouderij hun passie. Ondernemerschap zit in ons bloed en kennisontwikkeling is de rode draad in hun manier van werken. Al ruim vijftien jaar en met veel plezier.

Praktijkgericht advies

Voor melkveehouders in heel Nederland zijn we adviseur en sparringpartner. Voor zowel praktische als technische vragen in hun bedrijfsvoering. Daar zetten we onze kennis, ervaring en brede netwerk voor in. Daarnaast ontwikkelen we in samenwerking met onderzoeksinstituten ook steeds nieuwe kennis en praktische maatregelen. Zo dragen we bij aan toekomstperspectief en werkplezier voor melkveehouders.

Innovatieve duurzaamheidspartner

PPP-Agro Advies ziet de melkveehouderij in een brede maatschappelijke context en kijken met een integrale bril naar de opgaven waar de sector voor staat. Daarom participeren zij actief in projecten en initiatieven die inzetten op duurzame landbouw. Ze kijken naar samenhang van de (bedrijfs)processen van het melkveebedrijf, met focus op morgen. Daarmee zijn zij ook voor overheden en NGO’s een innovatieve partner die oog heeft voor het belang van boer, burger en maatschappij.

Het PPP-Agro Advies team

PPP-Agro Advies team is een hecht team en houden elkaar scherp. Zodat we leren vanuit de praktijk en kunnen inspelen op de actualiteit. Maar het liefst kijken en denken ze mee met u en uw bedrijf.

Klik hier om naar de website van de aanbieder te gaan

 • E-mailadres: info@ppp-agro.nl
 • Telefoonnummer: 06 – 53145707 (Noord) 06 – 53351736 (West) 06 – 47303181 (Zuid-Oost)

 • Categorie: Coaching

 • Onderwerp: Overig

 • Aanbieder: PPP-Agro Advies

  PPP-Agro Advies denkt met u als melkveehouder mee. Uw bedrijf is uniek. Ons advies past daarbij.

  Of het nu gaat om de technische resultaten op het gebied van bemesting, veevoeding, beweiding of om financiële vraagstukken. Uw situatie, maar ook uw stip op de horizon zijn het uitgangspunt.

 • Duur: In overleg
 • Adres: Oude Meije 18, 3474 KM Zegveld, Nederland