Dinsdagavond 31 oktober 2023 is het weer zover! Op KOErs, het jaarlijkse hybride evenement voor melkveehouders, dierenartsen en andere geïnteresseerden in de sector. We delen actualiteiten, nieuwe inzichten, innovaties en bovenal praktijkervaringen. Het thema Mest: wat zit er in? staat deze avond centraal.

Gerrit Hegen, De Boerenveearts, deelt zijn kennis en ervaringen vanuit theorie en praktijk waarbij het gaat over de vragen: Wat zegt mest over de gezondheid van de koe? Wat zit er in die mest? Welke actuele uitdagingen ondervinden melkveehouders? Welke effect kun je verwachten ten aanzien van koegezondheid?

Programma
19.00-19.45u: Innovatie en inspiratieplein is geopend
19.30-19.55u: Inloop met koffie, thee en koek
20.00-20.15u: Opening door avondvoorzitter Chantal Duijn (VKON)
20.15u: Presentatie door Gerrit Hegen (De Boerenveearts) – Wat zegt mest over de gezondheid van de koe? Actuele uitdagingen en welk effect heeft dat op koegezondheid?
20.40u: Inspirerende agrarisch ondernemers aan het woord – Wat is de rol van mest in de kringloop? Hoe benut je de mest op z’n best? Wat zijn alternatieven voor drijf- en kunstmest?
21.00u: Chantal Duijn gaat in gesprek met de inspirerende agrarisch ondernemers over actualiteiten en praktijkervaringen met mest. Hoe ga jij om met de uitdagingen? Waar liggen kansen?
21.25u: Afsluiting
21.30u: Borrelpraat – We sluiten de avond af onder het genot van een hapje en drankje. Daarbij staan ontmoeten, het delen van ervaringen en gezelligheid centraal.
21.30u Innovatie en inspiratieplein – (Kennis)partners van op KOErs presenteren zich hier om u te inspireren en kennis te delen.

Locatie
Het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2 – 4, 7681 ZP Vroomshoop
óf volg het programma online via Zoom

Klik hier om naar de website van de aanbieder te gaan

  • Datum: 31 oktober 2023

  • Categorie: Evenement

  • Aanbieder: VKON
  • Duur: 2,5 uur
  • Adres: Burgemeester Koetjestraat 2-4, 7681 ZP Vroomshoop, Nederland