Als je als vrouw woont op een agrarisch bedrijf ben je van vele markten thuis. Bovendien vervul je  veel rollen. De rol van boerin, meewerkend partner op het bedrijf, moeder/gezinsmanager. Of je hebt een baan buitenshuis. Veel taken oppakken is jou niet vreemd. Een cruciale rol!

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen op een agrarisch bedrijf een positieve bijdrage leveren aan de resultaten van de onderneming.

Herken jij je in bovenstaand profiel en gun jij jezelf nog meer plezier, zichtbaarheid, kracht en balans in de rollen die je vervult? Dan is dit ontwikkeltraject een mooie kans!

Dit traject is ontwikkeld voor vrouwen die willen investeren in het versterken van hun persoonlijk leiderschap samen met andere ondernemende vrouwen uit de agrarische sector.

Na deelname heb je zicht op je eigen rollen, kwaliteiten, drijfveren en mogelijkheden. Je krijgt inzicht in jezelf en tools om je rol als ondernemende vrouw met trots en zelfvertrouwen voort te zetten. Naast de gezamenlijke bijeenkomsten volg je ook een individueel coachgesprek.

Het traject zorgt voor inspiratie, ontmoeting, reflectie en oefening. Je breidt je netwerk uit. Het enthousiaste team van trainers en coaches helpt jou met je leervragen. En je leert natuurlijk van elkaar.

Het ontwikkeltraject bestaat uit 4 bijeenkomsten verspreid over 6 maanden. Daarnaast een individueel coachgesprek. Voor de start vul je een Disc-vragenlijst in. Dat brengt jouw communicatie- en gedragsstijl in beeld en geeft je inzicht in je ontwikkelmogelijkheden.

 

Klik hier om naar de website van de aanbieder te gaan


  • Categorie: Cursus

  • Onderwerp: Van elkaar leren

  • Aanbieder: LTO Academie
  • Duur: meerdere dagen en-of dagdelen
  • Adres: De Steeg 6, 3931 PM Woudenberg, Nederland