Ga jij een melkveebedrijf overnemen?
Een goede voorbereiding vergroot de kans op succes

Wie nu een melkveebedrijf wil overnemen, moet goed weten wat-ie doet. Een boer is steeds meer een agrarische ondernemer. Dat betekent dat je goed in staat moet zijn om een analyse te maken van kosten en baten, risico’s en voordelen, dierenwelzijn en dierprestaties. Precies daar is deze praktijkgerichte training voor bedoeld. Dus om jouw succeskans in het starten of overnemen van een melkveehouderij te vergroten. We leren je hiervoor alle ins en outs van het runnen van een melkveebedrijf, zodat je een heel goed beeld hebt van wat je te wachten staat.

De trainingsdagen vinden plaats op verschillende locaties: Oenkerk, Wezep, Lage Mierde, Turnhout of een combinatie hiervan.

Kosten:  7.900,00 excl BTW

Klik hier om naar de website van de aanbieder te gaan

 • E-mailadres: info@dairytrainingcentre.com
 • Telefoonnummer: 088-2353600

 • Categorie: Cursus

 • Onderwerp: Overig

 • Aanbieder: Dairy Training Centre

  Wil jij op een praktische manier je kennis vergroten? Om duurzamer, diervriendelijker, efficiënter, gespecialiseerder of winstgevender te boeren? Dairy Training Centre (DTC) is hét (inter)nationale trainingscentrum voor de melkveehouder en melkverwerker.

  Hun hoogwaardige trainingen worden op verschillende locaties in Nederland en daarbuiten gegeven. Want zij houden rekening met jouw agenda. Zij maken ook gebruik van de praktijktrainingsfaciliteiten van hun professionele partners in de zuivelketen. Hun trainers zijn erop gericht om hun jarenlange vakkennis aan jou door te geven. Zodat jij wat je vandaag geleerd hebt, morgen al in de praktijk kunt brengen.

 • Duur: 45 dagen
 • Adres: Sanjesreed 4, 9062 EK Oentsjerk, Nederland