Scalda Goes

Hieronder volgt een overzicht van het opleidingsaanbod gerelateerd aan de melkveehouderij. Klik op naam van de opleiding, training of cursus voor meer informatie.

Lees meer


Scalda Horst

Niveau 2 | Houd je van dieren, ben je economisch ingesteld en heb je technisch inzicht? Dan is Veehouderij de opleiding voor jou! Dagelijks besteed je aandacht aan de voeding, de verzorging en het welzijn van de dieren. Je bent verantwoordelijk voor een goede huisvesting, gezondheid en productie.
Je kunt goed omgaan met computers, melk- en landbouwmachines. Je werkt efficiënt en modern en je hebt verstand van duurzaam landschapsbeheer. Dat is belangrijk, want de kwaliteit die jij levert is namelijk direct van invloed op het milieu en de voedselveiligheid. De opleiding wordt als BBL aangeboden in Goes.

Klik hier voor meer informatie (Je wordt doorgestuurd naar de website van Scalda.

Niveau 3 | Houd je van dieren, ben je economisch ingesteld en heb je technisch inzicht? Dan is Veehouderij de opleiding voor jou! Dagelijks besteed je aandacht aan de voeding, de verzorging en het welzijn van de dieren. Je bent verantwoordelijk voor een goede huisvesting, gezondheid en productie. Je verricht je werkzaamheden zelfstandig of in teamverband. Ook kun je medewerkers aansturen.
Je kunt goed omgaan met computers, melk- en landbouwmachines. Je werkt efficiënt en modern en je hebt verstand van duurzaam landschapsbeheer. Dat is belangrijk, want de kwaliteit die jij levert is namelijk direct van invloed op het milieu en de voedselveiligheid. De opleiding wordt als BBL opleiding aangebonden in Goes.

Klik hier voor meer informatie (Je wordt doorgestuurd naar de website van Scalda)