Klaassens Advies is een adviesbureau dat zich richt op de Agrarische sector, ZZP’ers en het MKB. Betrokken en praktische begeleiding van de klant staat hierbij centraal. Dit doet Klaassens Advies door: actief mee te denken, de rol van sparringspartner te vervullen, hulpmiddelen aan te reiken en kritische vragen te stellen.

De Agrarische sector is volop in beweging als we kijken naar de grond- en opbrengstprijzen. Daarom kan het helpen om zo nu en dan eens met iemand anders te kijken naar dit soort zaken. Klaassens Advies kan voor u een sparringpartner zijn om de juiste keuzes te maken met uw bedrijf en kan helpen eenvoudig inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Ondernemen is keuzes durven maken en begeleiding van Klaassens Advies kan hiervoor de juiste keuze zijn.

Klik hier om naar de website van de aanbieder te gaan

 • E-mailadres: info@klaassensadvies.nl
 • Telefoonnummer: 0597 – 85 19 96

 • Categorie: Coaching

 • Onderwerp: Overig

 • Aanbieder: AgrarischeCoaches.nl

  Als je bezig bent met je toekomst en je agrarisch bedrijf loop je soms tegen vragen, knelpunten en uitdagingen aan. Misschien loop je ergens vast of wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Wat je vragen of uitdagingen ook zijn: een agrarisch coach van AgrarischeCoaches.nl helpt je echt verder.

  Zij zetten samen met jou op een rij waar je tegenaan loopt of wat je wilt veranderen. Zij helpen jou om de nodige stappen te zetten die tot een oplossing van jouw vragen, knelpunten en uitdagingen kunnen leiden.

  Elke coach van het team van AgrarischeCoaches.nl is zeer ervaren, zelfstandig ondernemer, heeft zijn/haar eigen expertise en vaardigheden en is afkomstig uit de agrarische sector.

 • Duur: In overleg
 • Adres: Raadhuisstraat 6, 9697 PR Blijham, Nederland