ZLTO Jongerenstudiegroep omgeving Breda


ZLTO verschillende cursussen

ZLTO begeleidt studiegroepen melkvee in haar werkgebied Noord-Brabant, Zuid-Gelderland en Zeeland. Als onderdeel van het Europese project Eurodairy begeleidt ZLTO studiegroepen. Tijdens een bijeenkomst worden de bedrijfseigen gegevens vergeleken en besproken op het gebied van veemanagement, diergezondheid, mest en minerelen en financieel. Naast de geplande bijeenkomsten worden er ook andere bijeenkomsten en Europese uitwisselingen georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website.

ZLTO begeleidt studiegroepen melkvee in haar werkgebied Noord-Brabant, Zuid-Gelderland en Zeeland. ZLTO heeft speciaal voor jonge ondernemers studiegroepen waarbij je, met sturing van een specialist, samen met leeftijdsgenoten aan de slag gaat om jouw bedrijf te optimaliseren. Tijdens een bijeenkomst worden de bedrijfseigen gegevens vergeleken en besproken op het gebied van veemanagement, diergezondheid, mest en minerelen en financieel. Daarnaast komen ook relevante onderwerpen als bedrijfsovername aanbod en kan er gespard worden over overeenkomende vraagstukken.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website.

ZLTO begeleidt studiegroepen melkvee in haar werkgebied Noord-Brabant, Zuid-Gelderland en Zeeland. Als onderdeel van het Europese project Eurodairy begeleidt ZLTO studiegroepen. Deze studiegroep bestaat enkel uit bedrijven met een melkrobot. Door deze specifieke overeenkomst kan er een beter vergelijk gemaakt worden. Naast de geplande bijeenkomsten waarbij de bedrijfseigen gegevens vergeleken en besproken worden op het gebied van veemanagement, diergezondheid, mest en minerelen en financieel worden er ook andere bijeenkomsten en Europese uitwisselingen georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website.