Huinink Advies

“Ik ben Rob Huinink, oprichter en eigenaar van Huinink Advies. Met mijn gezin woonachtig in Lichtenvoorde. Ik ben een adviseur die gevormd is in de boerenpraktijk. Na mijn opleiding aan de Agrarische Hogeschool in Dronten ben ik vijftien jaar lang melkveehouder geweest. Ik heb het bedrijf samen met adviseurs succesvol gemaakt. Enkele jaren geleden is de melkveehouderij verkocht. Ik besloot mijn kennis en ervaring te delen met andere melkveehouders en specialiseerde me in de advisering van melkveehouders. Zo begeleid ik groepen ondernemers die deelnemen aan de Melkvee Academie.”

Lees meer


Huinink

Steeds meer agrarische ondernemers sparren met een coach. Ik ben zo’n coach, maar heb wel een ander vertrekpunt. Ik ben gespecialiseerd in de agrarische sector, herken de problemen waar u tegenaan loopt, weet wat voor u moeilijk is. Zoals het bedrijf uw passie is, is het mijn passie om melkveehouders te laten groeien in hun ontwikkeling en bedrijf. Mijn werkwijze is anders dan die van reguliere coaches. Ik houd u een spiegel voor, ben kritisch en raak meteen de essentie. Omdat dit duidelijkheid schept en sneller werkt. Ontdek dat een coach met een melkdiploma zo zijn voordelen heeft.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Huinink Advies.

Er is inzicht nodig om keuzes te maken of vragen te beantwoorden. Zonder inzicht verdwijnt het overzicht en neemt de onzekerheid toe. Dit werkt veelal beklemmend. Op zo’n moment is het goed om een gesprekspartner te hebben die helpt om het overzicht terug te krijgen die de ondernemer uitdaagt.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Huinink Advies.