Maandag 20 november is het Jonge Boeren Verkiezingsdebat 2023. In het debat staat de toekomst van de agrarische sector en de positie van jonge agrariërs centraal. Het debat vindt plaats in Dronten wordt gevoerd in het bijzijn van NAJK-leden en studenten van Aeres Hogeschool en is voor iedereen live te volgen.

Wie het over de toekomst van de land- en tuinbouw heeft, heeft het over de nieuwe generatie boeren en tuinders. Centraal in dit verkiezingsdebat staat de positie van de jonge boer en tuinder in tal van vraagstukken die de sector raken. Denk aan verdienvermogen, ruimtelijke ordening en beschikbaarheid van grond, versnelling van verduurzaming, klimaat, stikstof en waterkwaliteit, innovatie, bedrijfsovername en juridische zekerheid.

In het bijzijn van leden van NAJK en studenten van Aeres Hogeschool vindt het debat plaats in Dronten. Het debat is voor iedereen live te volgen op nieuweoogstlive.nl.

De sprekers die tot nu toe bevestigd zijn, zijn: Eline Vedder (CDA), Tjeerd de Groot (D66) en Harm Holman (NSC).

Klik hier om naar de website van de aanbieder te gaan

 • Datum: 20 november 2023

 • Categorie: Evenement

 • Onderwerp: Overig

 • Aanbieder: Aeres Hogeschool Dronten

  Aeres Hogeschool Dronten is al 65 jaar dé hogeschoolfaculteit voor studenten die passie hebben voor ondernemen, bedrijfskunde, dier en voedsel. Onze studenten zijn nuchter, houden van aanpakken en samenwerken, van samen ondernemen en samen kennis delen.

  Waarom Aeres Hogeschool Dronten?

  Veel persoonlijk contact met docenten
  Goede praktijkfaciliteiten en veel samenwerking met bedrijven
  Actieve studentenvereniging
  Mogelijkheid om op de campus te wonen

 • Duur:
 • Adres: Nederland