De praktijktraining Bodem & Koe wordt gegeven in de provincies Noord Brabant, Limburg Gelderland en Overijssel. Uw woonplaats bepaalt in welke provincie  en in welke praktijktraining u wordt ingedeeld. De trainingen worden gegeven in groepen van ongeveer tien deelnemers. De locatie van de praktijktraining varieert. In overleg geven we de training op bedrijven van de deelnemers en op locatie bij voorbeeldbedrijven. De praktijktraining bestaat uit 15 bijeenkomsten.

Praktische informatie
Er wordt rond  10.00 uur gestart en rond 15.00 uur geëindigd. De exacte data worden later bekend gemaakt. De lunch wordt verzorgd door de opleidingsinstantie.

Kosten:
De kosten voor de  meerjarige praktijktraining Bodem & Koe – inclusief individueel bedrijfsadvies – bedragen eenmalig  € 950,- exclusief BTW.  Deze prijs is inclusief specifieke  bodem- en gewasanalyses ter waarde van circa € 565,-. De kosten zullen na  uw aanmelding gefactureerd worden.

Klik hier om naar de website van de aanbieder te gaan

 • E-mailadres: info@bodem-en-koe.nl
 • Telefoonnummer: 06-54302525

 • Categorie: Cursus

 • Onderwerp: Bodem en Water

 • Aanbieder: Bodem en Koe

  U wilt uw bedrijf klaar maken voor de toekomst. Duurzamer werken en een stabiel rendement. Meer halen uit uw bedrijf, zoals beter ruwvoer van eigen land en gezonde koeien. Goede technische resultaten met lage(re) kosten.

  Herkenbaar? Misschien heeft u zelfs al een lezing of korte training gevolgd. Wilt u hiermee diepgaander mee aan de slag? Geef u dan nu op voor de meerjarige praktijktraining Bodem & Koe. We nemen de tijd om een bedrijfsplan te maken en in praktijk te brengen. In deze training staat de bodem centraal. Want de kwaliteit van uw bodem bepaalt de kwaliteit en gezondheid van uw ruwvoer en daarmee van uw koeien. Gezonde koeien produceren langer en meer melk. Door te werken aan de gezondheid van de bodem én de gezondheid van uw koeien bereikt u betere resultaten op uw bedrijf.

 • Duur: 87 uur
 • Adres: Nederland