Wil je jouw medewerker(s) opleiden tot BHV-medewerker(s)of wil je dat jouw BHV-medewerker(s) weer volledig ‘bij zijn’ wat betreft kennis en vaardigheden om hulp te bieden bij een ongeval of calamiteit? Volledig op locatie of in combinatie met online.

De praktijkgerichte trainers van Stigas verzorgen BHV-cursussen die zijn afgestemd op jouw sector. Ze gaan in op de meest voorkomende risico’s in jouw sector, met veel voorbeelden uit de praktijk. Stigas verzorgt zowel de cursus BHV als de herhalingscursus.

Op basis van de risico’s in jouw sector leggen wij de nadruk op levensreddende handelingen, inclusief AED en brand en ontruiming. De theorie is praktijkgericht en interactief aan de hand van duidelijke sheets, geluid en filmbeelden. De dag wordt afgesloten met een examen. Hiermee ben je gecertificeerd BHV’er.

Dagdeel 1: Levensreddende handelingen, inclusief AED
In dit onderdeel wordt de theorie met praktijkoefeningen afgewisseld. Naast de gebruikelijke instructie verbandleer word je opgeleid tot gecertificeerd gebruiker van de AED. Met een oefen-AED ga je aan de slag met mogelijke praktijksituaties.

Dagdeel 2: Onderdeel brand en ontruiming
Op een interactieve manier worden de deelnemers door de theorie geleid. Vervolgens brengt de deelnemer in diverse scenario’s en op een realistische wijze het geleerde in de praktijk. Tijdens de buitenoefeningen worden echte branden geblust en worden praktijksituaties nagebootst.

Klik hier om naar de website van de aanbieder te gaan

 • E-mailadres: info@stigas.nl
 • Telefoonnummer: 085-0440700

 • Categorie: Cursus

 • Onderwerp: Veilig werken

 • Aanbieder: Stigas

  Stigas helpt ondernemers en werknemers om veilig, gezond en vitaal te werken. Gezonde medewerkers zorgen voor gezonde bedrijven. En gezonde bedrijven maken een gezonde sector.

  Met een gemotiveerd en gespecialiseerd team, met brede kennis van de agrarische en groene sector, helpen zij jou aan een gezond bedrijf.

 • Duur: Eén dag
 • Adres: Nederland