Een agrarische coach kan u helpen bij het maken van grote beslissingen waar u zelf niet helemaal uitkomt. Beslissingen, en vaak ook zorgen, waar u niet altijd uw partner, vrienden of familie mee wilt belasten. Als coach zorgen wij voor overzicht. Samen met u schetsen ze een beeld van de gewenste situatie en hoe daar te komen. Dit zorgt voor nieuwe inzichten en nieuwe positieve energie.

In de melkvee- en geitenhouderij gaan ontwikkelingen razendsnel. Er wordt veel gevraagd van de persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten van u als ondernemer. Als melkvee- of geitenhouder moet u snel kunnen schakelen, een visie en koers uitzetten, een organisatie managen, investeringen plannen en nieuwe ontwikkelingen implementeren. Kortom; het vak van geiten – en rundveehouder is dynamisch en veeleisend.

Steeds meer geiten –en melkveehouders werken daarom samen met een objectief, onafhankelijk en deskundig adviseur en sparringpartner; een agrarische coach. Om te groeien en te ontwikkelen, om het bedrijf in de juiste banen te leiden, het juiste personeel aan te nemen, de juiste leveranciers en partners te selecteren en het bedrijf duurzaam op te bouwen.

Grotere bedrijven vragen vaak om een andere aanpak dan kleinere melkvee- of geitenbedrijven. Daarnaast wordt er een beroep gedaan op veel vaardigheden van de ondernemer. De organisatie moet professioneel worden opgezet. Medewerkers worden aangestuurd, verantwoordelijkheden worden gedelegeerd en activiteiten worden in protocollen vastgelegd. De begrippen leiderschap en leidinggeven krijgen inhoud. Het succes van het bedrijf hangt in zekere mate af van de manier waarop processen en mensen worden gemanaged.

Nutrivice Consultancy B.V. heeft meer dan 20 jaar wereldwijde ervaring in de geiten- en rundveehouderij. Met deze ervaring en kennis kunnen hun consultants u ondersteunen bij vragen over bijvoorbeeld groeimogelijkheden voor uw bedrijf of het werven van het juiste personeel. Zij maken knelpunten zichtbaar, evalueren arbeidsinzet en efficiëntie, bekijken dag- en weekplanningen en auditen de uitvoering van protocollen.

Als agrarische coach bieden zij zeer intensieve begeleiding waarbij u naast vaktechnisch zeer zeker ook persoonlijk getriggerd wordt. Alles met het doel om u als ondernemer te helpen ontspannen waardoor u met plezier en boordevol energie uw bedrijf verder kunt ontwikkelen.

Klik hier om naar de website van de aanbieder te gaan

 • E-mailadres: info@nutrivice.nl
 • Telefoonnummer: 06-30 26 29 56

 • Categorie: Coaching

 • Onderwerp: Overig

 • Aanbieder: Nutrivice Consultancy

  Nutrivice Consultancy levert onafhankelijk voedings- en managementadvies aan rundveehouderijen, geitenhouderijen, mengvoederfabrikanten, dierenartsen en melkverwerkers over de hele wereld. Zij passen hun kennis en ervaring toe in nauwe samenwerking met hun klanten.

  Samenwerken met Nutrivice Consultancy zorgt voor:

  • Gezondere koeien die beter presteren
  • Verbetering van de economische resultaten van uw bedrijf
  • Betere werkomstandigheden voor u en uw werknemers
  • Een positieve bijdrage aan de ecologie van onze planeet

  De consultants van Nutrivice Consultancy zijn experts op hun vakgebied en hebben jarenlang wereldwijde ervaring.

 • Duur: In overleg
 • Adres: Heikantsebaan 7, 5507 PJ Veldhoven, Nederland