Het digitale platform “Opleiden Melkveehouderij” zoekt aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen die relevant zijn voor de melkveehouderijsector. Het platform heeft als doel gesteld om het volledige onderwijsaanbod gericht op de melkveehouderij in Nederland inzichtelijk te krijgen en daarom mogen alle aanbieders hun aanbod gratis plaatsen op www.opleidenmelkveehouderij.nl.

Een goed opgeleide sector is een sterke sector

De Nederlandse melkveehouderijsector heeft een vooraanstaande positie en levert een belangrijke bijdrage aan onze economie. Producten, diensten en kennis die uit de sector voortkomen vormen een belangrijk exportproduct. Om de sterke positie van de Nederlandse melkveehouderijsector te behouden en te versterken zijn goed opgeleide ondernemers en werknemers nodig. Een online platform waar het totale aanbod inzichtelijk is zal hieraan bijdragen.

Nederland heeft veel verschillende partijen die een opleiding, training of cursus aanbieden. Dit zijn bijvoorbeeld reguliere aanbieders (mbo- en hbo-instellingen) of commerciële aanbieders. Hoewel we de afgelopen jaren in gesprek zijn geweest met veel aanbieders en veel aanbieders hun aanbod inmiddels op onze website hebben staan, zijn we ons ervan bewust dat er ook aanbieders zijn die we niet op de radar hebben. Daarom roepen wij aanbieders op om in contact met ons op te nemen.

Over opleidenmelkveehouderij.nl

Inmiddels is opleidenmelkveehouderij.nl een handige tool voor melkveehouders, medewerkers of studenten die op zoek zijn naar een opleiding of cursus gericht op melkveehouderij.

Aanmelden

Aanmelden is vrij simpel. Wanneer je naar de website navigeert zie je bovenin een groene knop. Vul hier je gegevens in en wij zorgen er voor dat jouw aanbod te zien is op onze website. Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Dat kan via dit formulier op onze contactpagina.