Te Kiefte Coaching

Als onafhankelijk agrarisch coach help ik jou, agrarisch ondernemer, om een antwoord te vinden op jouw vragen. Ik ga naast je staan en breng je weer in beweging door je een spiegel voor te houden, respectvol te confronteren en uit te dagen. Een coachingstrajecten begint met een gesprek, waarin helder wordt wat er speelt. Door te luisteren, het overzicht te houden en met enthousiasme en creativiteit breng jou in beweging. Het helpt dat ik in de communicatie open en authentiek overkom en ‘de taal van de mensen spreek’. Waar wil je naar toe? Door vragen te stellen en te luisteren formuleer jij een realistisch doel richting de toekomst. Vervolgens ga jij stappen zetten richting dit doel met als resultaat het beste uit jezelf en uit je bedrijf halen.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Te Kiefte Coaching

Je wilt weten hoe je met iemand in gesprek kunt komen, hoe je kunt zorgen dat anderen ook naar jou luisteren en hoe je rustig in een gesprek kunt reageren. Het ‘Effectief Communcieren’ is speciaal ontwikkeld om je op een eenvoudige en doeltreffende manier aan betere communicatieve vaardigheden te helpen. Dus geen bladzijden met teksten, maar materiaal waardoor er je direct betere communicatieve vaardigheden opdoet en meer rust ervaart in relaties. Want dit is mogelijk, ook voor jou! Mijn klanten bewijzen keer op keer dat je op de juiste manier weer meer rust in de relatie kunt ervaren, zonder heftige gesprekken en ruzies.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Te Kiefte Coaching.

Ben jij op zoek naar een inspirerende, interactieve workshop voor je klanten of voor je groep? Waar zij ook nog wat mogen leren? Ik hou zelf niet van stilzitten en alleen maar luisteren, dus ik laat mensen graag in beweging komen! Ik verzorg workshops of themabijeenkomsten voor groepen op aanvraag. Een greep uit de mogelijke thema’s: Boerenleven, De kracht van de boerin, De kracht van communicatie, Waar ligt de grens?, Waar blijft de tijd?, Werk aan de winkel, Fipronil, Bedrijfsbeëindiging – en dan?

Klik hier voor meer informatie en het volledige aanbod workshops. Je wordt doorgestuurd naar de website van Te Kiefte Coaching.