DMS studiegroep omgeving Kamerik

Bij Dirksen Management Support (DMS) brengen we melkveehouders uit heel Nederland bij elkaar in agrarische studiegroepen. Het doel? Leren van elkaars ervaringen, vergelijken van bedrijfsresultaten en discussiëren over bedrijfsstijlen en keuzes. Hieronder zie je het aanbod van DMS.

Lees meer


Dirksen Management Support

De onderwerpen die worden besproken tijdens de bijeenkomsten kunnen aangepast worden naar behoefte van de groep. Ieder studiegroep seizoen wordt in de zomer afgesloten met de vijfde bijeenkomst, deze bestaat uit een georganiseerde excursie met een onderwerp naar keuze van de studiegroep.Tijdens de bijeenkomst wordt er gewerkt met compacte overzichten die samen zijn gesteld door DMS zelf. Op deze overzichten staan de meest recente bedrijfsspecifieke cijfers van de melkveehouder plus vergelijkingsgroepen die zijn opgesteld op basis van intensiteit.
DMS beschikt over een grote database aan cijfers van melkveehouders door heel Nederland die al meerdere jaren aangesloten zijn bij DMS. Door de diverse onderwerpen en de vertrouwde band met onze melkveehouders kunnen wij de individuele melkveehouder een breed inzicht geven over zijn bedrijf door middel van onze overzichten.

Klik hier om naar de site van DMS te gaan voor meer informatie.