Nordwin: KBA Knaagdieren Bestrijding Agrariërs

 

 

Maatwerk is onze kracht. Wij zijn actief in heel Noord-Nederland, zowel binnen als buiten de groene sector. Als ervaren specialist in cursussen & trainingen werken we geheel naar wens van onze opdrachtgevers.

Scholing is een must om bij te blijven: op het gebied van nieuwe materialen, veiligheid, technische ontwikkelingen en trends. Goed gemotiveerd personeel met voldoende competenties op het gebied van klantvriendelijkheid & voorlichting maken uw bedrijf tot een veel gevraagde partner. Klik hieronder op de naam van de opleiding, training of cursus voor meer informatie.

Lees meer


Nordwin College Cursussen en Trainingen

De maatschappij en de wetgever gaan ervan uit dat u, als goede ondernemer, voor de mensen op uw bedrijf zorgt (medewerker, bezoeker, leverancier, zzp’er, klant etc.). Dit betekent dat u de bedrijfshulpverlening binnen uw bedrijf heeft georganiseerd. Is er naast de ondernemer één andere persoon op het bedrijf aanwezig dan moet er altijd tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV-er) aanwezig zijn. De BHV-er moet voldoende geschoold zijn, om aan de gestelde eisen te voldoen.

BHV-cursussen bieden we alleen nog aan voor groepen medewerkers. De cursussen kunnen ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds worden gegeven. Eventueel ook op zaterdag. De cursussen kunnen “op maat” worden verzorgd. Bij voorkeur op uw eigen locatie. Hierin kunnen wij meer aandacht besteden aan specifieke onderwerpen en situaties.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Nordwin.

Veel agrarische bedrijven in Nederland zijn gezinsbedrijven, dat betekent dat gezinsleden meehelpen op het bedrijf, op het bedrijf wonen en de eigendommen vaak verdeeld zijn over meerdere generaties in families. Privé en zaken zijn vaak niet los van elkaar te koppelen. Partners van de boer hebben vaak wat extra kennis nodig om zich het boerenleven ‘eigen’ te maken.

Met meer kennis praat je makkelijker mee over het bedrijf en de belangrijke beslissingen die er worden genomen.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Nordwin

Agrarische bedrijven in Nederland hebben vanaf 1 september 2015 een bewijs van vakbekwaamheid nodig om chemische bestrijdingsmiddelen voor knaagdieren (rodenticiden) te gebruiken binnen de bedrijfsgebouwen. Het ministerie neemt deze maatregel ten gunste van de veiligheid van de sector en het milieu: knaagdieren worden in toenemende mate resistent tegen rodenticiden.

Klik hier voor de mogelijkheden die Nordwin heeft te bieden hierin.

Het bestrijden van mollen en woelratten zonder chemische middelen.

Inhoud

De inhoud van de cursus gaat over de leefwijze mol en woelrat, herkennen van de dieren, vangmethoden, klemmen, vallen en buizen, persoonlijke veiligheid. Een cursus, bestemd voor akkerbouwers, veehouders, hoveniers, medewerkers van plantsoenendiensten, recreatiebedrijven en anderen, die gericht mollen of woelratten willen bestrijden.