InHolland Delft

Hieronder volgt een overzicht van het opleidingsaanbod gerelateerd aan de melkveehouderij. Klik op naam van de opleiding, training of cursus voor meer informatie.

Lees meer


InHolland (Delft)

In Nederland werken we aan een duurzame, gezonde samenleving. Daarin kunnen dieren op allerlei manieren een belangrijke rol spelen. Wat dacht je van zoogdieren die ziekten bij mensen opsporen? Dieren die het welzijn van dementerende ouderen verbeteren? Grazers die voor ons de natuur beheren? Of een kippenboerderij midden in de grote stad waar schoolkinderen leren, de buurt samenkomt en mensen zonder baan zinvol werk vinden?

Bij de opleiding Dier in de Duurzame Samenleving ontdek jij hoe veelzijdig dieren voor onze samenleving kunnen zijn. Je doet dat vanuit de liefde voor het dier en met het oog voor zijn welzijn. Je bouwt kennis en begrip van het dier op en onderzoekt nieuwe mogelijkheden in een stedelijke omgeving. Hoe kun jij hier een verbinding maken tussen bijvoorbeeld een bedrijf met dieren en plannen voor een leefbare, groene stad? Zie je kansen voor een lokale voedselkringloop met een stadsboerderij? Werk daarbij samen met de technische, creatieve en economische opleidingen van Inholland. Volg je hart en werk als pionier aan een duurzaam, diervriendelijk Nederland.

Klik hier voor meer informatie (je wordt doorgestuurd naar de website van InHolland)