PPP-Agro Advies Bedrijfseconomische studiegroep Gorinchem

Voor melkveehouders in heel Nederland zijn we adviseur en sparringpartner voor zowel praktische als technische vragen in hun bedrijfsvoering. Daar zetten we onze kennis, ervaring en breed netwerk voor in.

Klik hieronder op de naam van de opleiding, training of cursus voor meer informatie.

Lees meer


PPP-Agro Advies

Studiegroepen zijn er bij PPP-Agro Advies is alle soorten en maten, maar wel met één verbindend element: de deelnemers willen van elkaar leren en hun kennis en ervaringen delen. Er zijn studiegroepen rond een project, een thema, een regio of ‘gewoon’ over technisch of economische bedrijfscijfers. In deze economische groep bespreken we jaarlijks elkaars cijfers en berekenen we de kostprijzen. Ook verdiepen we ons op een bepaald onderdeel van de kostprijs. We komen gemiddeld jaarlijks vijf keer bij elkaar.

Studiegroepen zijn er bij PPP-Agro Advies is alle soorten en maten, maar wel met één verbindend element: de deelnemers willen van elkaar leren en hun kennis en ervaringen delen. Er zijn studiegroepen rond een project, een thema, een regio of ‘gewoon’ over technisch of economische bedrijfscijfers. Sinds een aantal jaren draaien er ook studiegroepen voor boerinnen.

In deze groep begeleiden we melkveehouders, met melkrobots, die na een periode van jarenlang opstallen de melkkoeien weer weidegang geven. Tijdens vier bijeenkomsten per jaar worden de veehouders hierin begeleid. We besteden daarin ook veel tijd in het land: hoe manage je de grasgroei en hoe ga je om met het veranderlijke weer?

In deze groep begeleiden we melkveehouders die na een periode van jarenlang opstallen de melkkoeien weer weidegang geven. Tijdens vier bijeenkomsten per jaar worden de veehouders hierin begeleid. We besteden daarin ook veel tijd in het land: hoe manage je de grasgroei en hoe ga je om met het veranderlijke weer?