Liza Simons Agrarisch Coach, onderdeel van AgrarischeCoaches.nl

Liza Simons, De Mortel: “Werken als coach maakt mij gelukkig. Ik kan in de coaching mijn creativiteit, positieve blik en praktische aanpak kwijt. Ik ontmoet continu mensen die willen veranderen en die opzoek zijn naar hun eigen geluk. De gedrevenheid van mijn klanten, hun vragen en belemmeringen geven mij het gevoel dat ik ieder gesprek een beetje meer leer over het leven. Het helpt mij om mijzelf te blijven verwonderen en open te staan voor de belevingswereld van anderen.”

Lees meer


Liza Simons

De schouders van een ondernemer zijn het fundament van een onderneming. Met coaching werken aan verbetering van jouw bedrijfsresultaten. Actief ondernemen en inspelen op veranderingen.

Resultaten van ondernemersgerichte coaching kunnen zijn: Ik werk samen met mijn personeel aan het verbeteren van bedrijfsresultaten; Ik geef mijn personeel feedback en ik maak moeilijke onderwerpen en spanningen bespreekbaar. Met mijn persoonlijke ontwikkelplan werk ik aan mijn ondernemerskwaliteiten.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Liza Simons.

Persoonlijke begeleiding, een oplossing die past bij jou. Werken aan persoonlijke vragen en problemen. Coaching helpt jou bij het maken van persoonlijke keuzes. Je leert jouw wensen te vertalen naar praktische uitvoerbare stappen.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Liza Simons.

Ga eens met elkaar om tafel zitten. Waar heb je last van? Wat wil je anders? Wat kun je zelf doen? Door gevoelens bespreekbaar te maken zonder direct te zoeken naar een oplossing komt er ruimte om écht naar elkaar te luisteren.
Coaching zorgt ervoor dat je weer bij elkaar komt, het zorgt voor openheid van zaken. Als conflictbemiddelaar maak ik zorgen en behoeftes bespreekbaar. Conflictbemiddeling is het komen tot een gezamenlijke oplossing.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Liza Simons.