Willy Kempen Coaching & Mediation, onderdeel van AgrarischeCoaches.nl

Willy Kempen, Aarlanderveen: “Ik ben een coach die er van overtuigd is dat ieder in het leven zijn eigen pad moet gaan. Dat hoef je echter niet alleen te doen. Het maakt mij gelukkig om mijn talenten en ervaring in te kunnen zetten om agrarische ondernemers weer perspectief te laten zien en voelen. Als gecertificeerd coach heb ik inmiddels tientallen ondernemers en partners bij het oplossen van vraagstukken en samenwerkingsproblemen begeleid. “

Lees meer


Willy Kempen

In de agrarische sector is een ondernemer vooral een doener en wat minder een prater. Werken in de stal of op het erf geeft afleiding. Maar houd je dat vol en los je daar de echte problemen mee op? Soms is het tijd om de beslissing te nemen dat het anders moet en stappen te zetten. En dat hoef je niet alleen te doen.

Als onafhankelijk agrarisch coach houd ik jou een spiegel voor door kritische vragen te stellen. Daardoor ontdek je zelf een nieuwe en soms heel verrassende weg om problemen het hoofd te bieden. Samen bepalen wij daarbij in het eerste gesprek jouw doel en bekijken we welke stappen er gezet moeten worden om dit doel te bereiken. Dat doen we op een praktische en uitvoerbare manier zodat je weer inzicht en overzicht krijgt in je eigen situatie. Uiteindelijk kan je vanuit je eigen kracht het leven weer oppakken op een manier die bij jou past, zodat je weer tot rust kan komen en je weer zin in de toekomst hebt. Je ziet weer perspectief.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Willy Kempen.

Ik ben beschikbaar voor gespreksbegeleiding en advies bij gesprekken met uw personeel, familie, leveranciers, afnemers et cetera. Je wilt bijvoorbeeld ingrijpende veranderingen doorvoeren op jouw bedrijf of de overname van het bedrijf bespreken die gevoelig ligt. De aanwezigheid van een onafhankelijke en neutrale gespreksbegeleider kan een andere dynamiek geven waardoor alle deelnemers aan het gesprek beter tot hun recht komen. En dat is uiteraard bepalend voor het draagvlak van het resultaat; je komt tot toekomstbestendige afspraken en je draagt zorg voor een goede relatie met alle betrokkenen.

Een familiebedrijf kent vele aspecten. Het is soms mooi als werk en privé met elkaar vervlochten zijn, maar het maakt het ook erg lastig om met voldoende afstand naar de eigen situatie te kunnen kijken. Een coach kan dat wel. Door de juiste vragen te stellen geeft de coach jou inzicht in de eigen situatie. Met deze inzichten kan je weloverwogen beslissingen nemen richting de toekomst die passen bij het bedrijf en bij de mensen die er werkzaam zijn.