MAVIN Training & Coaching, onderdeel van Agrarische coaches.nl

Maryse Versteeg, Harmelen: “Agrariërs hebben vaak verschillende adviseurs voor hun bedrijf. Alleen een agrarisch coach die je een spiegel voorhoudt en je over jezelf leert, ontbreekt nog vaak. Kom je zelf niet uit het gepuzzel in je hoofd? Loop je vast? Bel dan vrijblijvend een agrarische coach! Als het even niet gaat zoals je wilt, of je wilt gewoon eens met een onafhankelijk persoon sparren dan is MAVIN training & coaching er voor jou! Ik help je graag als je klaar bent voor verandering! We gaan dan concreet aan de slag met jouw vragen.”

Lees meer


Mavin

Wil je je schaarse tijd, energie en aandacht besteden aan dingen die er echt toe doen? En niet wachten met dat het er ooit wel een keer van komt?

In deze training krijg je inzicht in wat jij belangrijk vindt. Na de training weet je hoe je anders kunt handelen door prioriteiten te stellen en hoe je ‘nee’ kunt zeggen op momenten dat je tijd nodig hebt voor jezelf. Je hebt geleerd hoe je voor jezelf keuzes kunt maken en hoe je de gemaakte keuze het beste kunt verwoorden.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Mavin.

Als je het druk hebt als leidinggevende, is het vaak handig om de ander even snel een opdracht te geven. Maar in de praktijk moet je dan maar hopen dat de uitvoering wel is zoals je die bedoelde. Andere keren doe je juist liever iets zelf; je hebt er geen tijd voor of geen zin om die hele uitleg te geven.
In deze training leer je: Het inschatten van het ontwikkelingsniveau van een medewerker. Wat je eigen voorkeursstijl is en leer je te variëren in stijlen van leidinggeven passend bij de situatie. Hoe corrigeer ik medewerkers of geef ik op de juiste wijze instructie? Wanneer kan ik een taak delegeren en wat moet ik dan doen? Te kijken naar iemands kunnen en willen, zodat je de regie kunt houden.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Mavin.

Herken je dat? Dat je soms moeite hebt om goed gebruik te maken van elkaars talent/kwaliteiten? Je hoort van de ander of zegt over jezelf “Ik ben niet echt ergens goed in”, “Ik ben juist een generalist”. Wie niet concreet kan maken wat hij te bieden heeft, kan niet het juiste netwerk opbouwen, samenwerken of kansen benutten.
Je leert en ontdekt: je eigen en andermans talent, onder woorden brengen waar je goed in bent, hoe zelfvertrouwen groeit & accepteren waar je niet goed in bent, wat proactief inzetten is, hoe je feedback kunt vragen.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Mavin.

Herken je dit? Weer een onderbreking in je werk door iemand die je niet zomaar de deur kunt wijzen? Zomaar ‘nee’ zeggen lijkt geen optie. Verzin je een excuus? Of laat je verleiden tot iets waardoor je planning in de war wordt geschopt?

Tijdens deze training leer je dat het ook op een eerlijke en duidelijke manier kan. Niet meer ‘u vraagt ik ren wel’ maar ‘u vraagt en ik denk mee’. Juist dat geeft helderheid en stemt ook de ander tevreden!

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Mavin.

Agrariërs hebben vaak verschillende adviseurs voor hun bedrijf. Alleen een agrarisch coach die je een spiegel voorhoudt en je over jezelf leert, ontbreekt nog vaak. Kom je zelf niet uit het gepuzzel in je hoofd? Loop je vast? Bel dan vrijblijvend een agrarische coach!

Als het even niet gaat zoals je wilt, of je wilt gewoon eens met een onafhankelijk persoon sparren dan is MAVIN training & coaching er voor jou! Ik help je graag als je klaar bent voor verandering! We gaan dan concreet aan de slag met jouw vragen.

Klik hier voor meer informatie, je wordt doorgestuurd naar de website van Mavin.