Hoe zorg je voor voldoende droge stof-opname in het ruwvoer? Op welke manier kun je je DS-opname verhogen en meer melk realiseren? Dierexpert Gerrit Hegen vertelt het tijdens het Vruchtbare Kringloop Overijssel (VKO)-webinar op 1 december om 12.30 uur over ‘Winst door goede droge stof-opname’. Terwijl jij een broodje achter de computer eet, praat Gerrit je bij over een goed ruwvoerrantsoen voor een stabiele melkproductie en  een gezonde koe, optimale ruwvoerproductie en ds-opname bij beweiden. Gespreksleider is VKO-deelnemer Heleen Lansink.

Meer informatie
Na aanmelden ontvang je een mail met de laatste informatie over hoe je kunt deelnemen aan het webinar. Iedereen mag deelnemen, dus ook niet VKO-deelnemers.

Nu we niet fysiek bij elkaar kunnen komen voor een regiobijeenkomst is dit webinar een mooie manier om nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen over optimalisatie ds-opname! In gesprek met VKO-deelnemer Heleen Lansink van De Melktapperij deelt Gerrit Hegen (Boerenveearts) zijn jarenlange kennis en ervaringen over optimaliseren van ds-opname met ons. En heb je vragen? Dan heb je alle gelegenheid om die rechtstreeks aan Gerrit te stellen via de chatfunctie. Het webinar op dinsdag 1 december begint om 12.30 uur! Wees erbij!