Je zit op een feestje. En iemand zegt: “Zeg, al die varkens bij elkaar is toch een bron van ziektes? 11,5 miljoen varkens in Nederland is toch nergens voor nodig.” Het valt stil en de ogen zijn op jou gericht. En dan … pakt jij jouw kans om jouw verhaal nu eens écht goed te vertellen.

Wat leer je in deze vaardigheidstraining?

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk leer je jouw ‘eigen verhaal’ te vertellen. Vanuit kracht en niet vanuit verdediging. Je krijgt hierbij praktische tips. In deze training vindt er bewustwording plaats van de positieve werking van communicatie.

Na afloop van deze vaardigheidstraining

Na afloop van deze vaardigheidstraining kun je positief, zelfbewust en trots het gesprek aangaan in diverse situaties. Je leert hoe je met verhalen anderen meeneemt en overtuigt.

Data

23 maart 2021, 13.00-17.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur met een lunch)

Locatie: Midden-Nederland

Meld je direct aan via deze link!

Ook voor ondernemers

De training ‘Vertel het verhaal’ is een van de trainingen die je als agrarische ondernemer, lid of geen lid, kunt volgen.

LTO-leden betalen voor deze training € 125,- excl. BTW
Niet-leden betalen voor deze training € 200,- excl. BTW

Ondernemers in de agrarische sector kunnen deelnemen aan bepaalde trainingen. Voor LTO-leden is er een speciale ledenprijs. Deze vaardigheidstraining wordt mede mogelijk gemaakt door LTO Academy.