Wil je leren over duurzame landbouw om zo jouw eigen landbouwbedrijf te verduurzamen? Met de Subsidiemodule agrarische bedrijfsadvisering en educatie (SABE) kun je een voucher aanvragen en daarmee een deel van de kosten voor een cursus vergoed krijgen.

Cursus voor agrariërs


Als agrarisch ondernemer kun je aanspraak maken op een voucher om een cursus over duurzame landbouw te volgen. De inhoud van de cursus kan per aanvraagperiode verschillen. In deze aanvraagperiode gaat het om de Verdiepingscursus stikstof in de landbouw. Je leert hoe je met jouw bedrijf duurzamer werkt en minder stikstof uitstoot.

Aanvragen kan tot en met 15 oktober 2021. Een voucher bedraagt maximaal € 800,-.

Klik hier voor meer informatie over de Cursus over duurzame landbouw, de kennisaanbieders of om direct een voucher aan te vragen.

Bedrijfsadvies voor agrariërs

Daarnaast biedt SABE een voucher waarmee je advies over duurzaam werken kunt krijgen van een erkende bedrijfsadviseur. Deze regeling is echter tijdelijk gesloten! De SABE regeling, met verschillende onderdelen voor verschillende doelgroepen, loopt tot en met 2023. Voor de voucher ‘Bedrijfsadvies voor agrariërs’ volgen nog meer openstellingen. Houd de website daarom goed in de gaten.