Zone.college | Almelo, Doetinchem, Hardenberg en Twello

Niveau 2 | Het is buiten nog donker en stil, geen mens op straat. Jij loopt rustig je vaste ronde door de stal, je controleert of het goed gaat met de dieren en je kent ze. Vandaag wordt het een drukke dag, eerst de koeien melken, de boxen uitkrabben, de dieren voeren en controleren of ze tochtig zijn. Aan het eind van de dag krijg je bezoek van de veearts. Je hebt gemeld dat een koe ziek is en deze krijgt antibiotica toegediend. Voordat je naar huis gaat loop je nog één keer door de stal en kijkt om je heen, de koeien staan er mooi en tevreden bij, zo zie je het graag. En morgen, weer vroeg op en zien wat de dag brengt. De opleiding wordt als BOL opleiding aangeboden in Doetinchem, Twello en Almelo. In Hardenberg wordt de opleiding de zowel als BOL als BBL aangeboden.

Klik hier voor meer informatie (Je wordt doorgestuurd naar de website van Zone.College)

Niveau 3 | Tevreden plof je neer op de bank, even bijkomen van een drukke dag op de boerderij. Je bent vandaag vroeg begonnen, rond 05.00 uur moest een koe kalveren. Dat verliep prima. Daarna heb je een stagiaire geholpen met het melken van de koeien. De koeien worden gemolken in een draaicarrousel, daar had jouw stagiaire weinig ervaring mee. Gelukkig had je in de middag tijd voor de administratie en het bestellen van voer voor de koeien. Dat maakt het beroep leuk, je bent buiten, met de beesten aan het werk en je houdt van het zakelijke aspect en zorgt dat de administratie op orde is. ’s Avonds nog een keer melken en de dag is alweer voorbij. Morgen een nieuwe dag met nieuwe uitdagingen. De opleiding wordt als BOL opleiding aangeboden in Doetinchem en Almelo. In Hardenberg wordt de opleiding de zowel als BOL als BBL aangeboden.

Klik hier voor meer informatie (Je wordt doorgestuurd naar de website van Zone.college)

Niveau 4 | Je zit achter je bureau en bekijkt de cijfers. Deze maand was een goede maand. De melkproductie was constant, geen zieke dieren en er is efficiënt gewerkt. Zo zie je het graag. Je houdt van de afwisseling in je werk. Heerlijk buiten zijn, alleen met de koeien. Je kent ze en je ziet dat ze zich goed voelen. Maar je bent ook vooruitstrevend en wilt het beste voor de koeien en jouw bedrijf, je verdiept je in de nieuwste ontwikkelingen en past ze toe binnen jouw bedrijf. Je bent een dierenvriend, maar vooral een ondernemer. De opleiding wordt als BOL opleiding aangeboden in Doetinchem, Hardenberg en Almelo.

Klik hier voor meer informatie (Je wordt doorgestuurd naar de website van Zone.college)